ZELFSTANDIG WERKEND KOK
(32 – 40 uur per week)


Functie omschrijving:

  • Uitvoeren van de dagelijkse mise & place werkzaamheden;
  • Zelfstandig en in teamverband bereiden en doorgeven van gerechten in ons restaurant;
  • Meedenken in de samenstelling van de wisselende seizoenskaart (4 x per jaar);
  • Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur;
  • Het doen van bestellingen, controleren van de voorraad en ontvangst van goederen;
  • Gevraagd en ongevraagd komen met innovatie en vernieuwende dingen.


Functie profiel:

  • Afgeronde beroepsopleiding zelfstandig werkend kok;
  • Passie voor het vak, creatief en vernieuwende ingesteld;
  • Blijft onder moeilijke omstandigheden en hoge werkdruk kalm;
  • Een echte teamspeler met een sociale en flexibele persoonlijkheid;
  • In het bezit van het SVH leermeesterdiploma of bereid deze te halen.

Reageren / informatie:

De Engel
t.a.v. afdeling personeelszaken
Burg. Wallerweg 2 3991 DM  HOUTEN
sollicitatie@deengel.nl / 030-6371554