ZELFSTANDIG WERKEND KOK
(32 – 40 uur per week)
Functie omschrijving:
- Uitvoeren van de dagelijkse mise & place werkzaamheden;
- Zelfstandig en in teamverband bereiden en doorgeven van gerechten in ons restaurant;
- Meedenken in de samenstelling van de wisselende seizoenskaart (4 x per jaar);
- Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur;
- Het doen van bestellingen, controleren van de voorraad en ontvangst van goederen;
- Gevraagd en ongevraagd komen met innovatie en vernieuwende dingen.
Functie profiel:
- Afgeronde beroepsopleiding zelfstandig werkend kok;
- Passie voor het vak, creatief en vernieuwende ingesteld;
- Blijft onder moeilijke omstandigheden en hoge werkdruk kalm;
- Een echte teamspeler met een sociale en flexibele persoonlijkheid;
- In het bezit van het SVH leermeesterdiploma of bereid deze te halen.
Reageren / informatie:
De Engel
t.a.v. afdeling personeelszaken
Burg. Wallerweg 2 3991 DM HOUTEN
sollicitatie@deengel.nl / 030-6371554